неделя, 10 май 2015 г.

„Ритъм в галерията” и енергийният заряд на младежите от група "Мечтатели" и Боряна Кьосева

Изящество, красота, естетика и нежност показаха млади хора от Силистра, обединени в неформална група „Мечтатели”

„Ритъм в галерията” - така се казва проектът на неформалната младежка група "Мечтатели", в която са ученици от балет "Б2" и балет "Мечтание" с ръководител г-жа Боряна Кьосева. На 8 май, 2015 г. в Художествената галерия в Силистра те представиха своя спектакъл от песни, балетни и камерни танци, музика на акордеон, пиано и китара. Приветствия от името на Кмета на община Силистра поднесе г-жа Цветана Игнатова, началник отдел "Култура" към дирекция "Хуманитарни дейности". 
Програмата бе наситена с енергията на младите хора, която те кара да онемяваш и да се възхищаваш. Енергиен заряд, който те обезоръжава мигновено и те кара да се влюбваш, да страдаш, да се радваш, да усещаш, да чувстваш. Кара те да живееш. Предава ти емоции, за които сърцето бленува или такива, от които се страхува до смърт. И припомня да чувстваме, да разбираме и да мислим.
Благодарим Ви млади хора, че ни дадохте възможност да преживеем толкова наситено емоции за цял един живот в няколко кратки часа. И да – накарахте ни да почувстваме!
Младежка група "Мечтатели" - ученици от балет "Б2" и балет "Мечтание"
с ръководител г-жа Боряна Кьосева, Снимка: Елена Чернева
 
„Ритъм в галерията” е проект на неформалната младежка група, осъществен с финансовата подкрепа на Община Силистра по конкурса „Младите за Силистра 2015” в рамките на изпълнение на Общинския план за младежта за 2015.
 
Снимки от изявата - благодарение на Елена Чернева.

Няма коментари:

Публикуване на коментар