събота, 19 септември 2015 г.

Най-младите танцьори от Ансамбъл "Дръстър" на "Море от ритми"

Най-младите танцьори от Ансамбъл "Дръстър" при НЧ „Дръстър - 2012” ще покажат уменията си на сцената на Националния фолклорен фестивал "Море от ритми" в Балчик на 20 септември, 2015 г. от 10.00 часа. Хореографът на ансамбъла - Димитър Джамбазов е обнадежден за бъдещите танцьори и танцьорки - "идва талантливо поколение"!  


Ансамбъл "Дръстър" '2015

Децата от Ансамбъл „Дръстър” ще открият последния ден на Фестивала на сцената пред Община Балчик. В раздела "Обработен фолклор - Категория А: Танцови състави и ансамблиI възрастова група до 12 год.", ще изиграят танците „Шиници”, „Данец”, „Игра на конче” и „Стомни”. На добър час!
 

Фолклорният фестивал „Море от ритми” се организира от Сдружение с нестопанска цел „За Балчик”, гр. Балчик с изключителната подкрепата на Община Балчик под патронажа на Кмета г-н Николай Ангелов и съдействието на партньори и спонсори. „За Балчик” е сдружение, в което членуват млади, креативни хора с различни професии, с голям идеен потенциал, изпълнени с енергия и воля да направим светът около нас по - красив и добър.
НФФ "Море от ритми" е с конкурсен характер с богат награден фонд. Право на участие имат любители, самодейци и почитатели на българския фолклор от всички възрасти, танцьори и певци от музикални училища, паралелки, школи, представителни ансамбли и състави. Повече информация в сайта на НФФ "Море от ритми"тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар